Naturresor

 • Fem badplatser värda ett besök Se alla bilder (5)

  Fem badplatser värda ett besök

  27.05.2015

  I Estland finns det många vackra badplatser att finna svalka vid i sommarvärmen. Här finns något för alla: medelhavskänsla, långgrunda stränder, undervattensmuseum och kurhotell. Oavsett vilken typ av bad du letar efter hittar du det i Estland. Här listar vi de fem bästa badplatserna.

 • Beer Summer – Estlands största festival

  Beer Summer – Estlands största festival

  27.05.2015

  På festivalen Beer Summer i Tallinn sparar man inte på krutet. Den 1-4 juli bjuds här på fyra dagars fest med underhållning för alla åldrar, 100 olika ölsorter, mat från världens alla hörn och tio scener med över 100 olika band. Några av artisterna som är klara är The Cardigans, The Cranberries och Placebo.

 • Testa Estlands fina golfbanor Se alla bilder (2)

  Testa Estlands fina golfbanor

  27.05.2015

  I Estland finns en rad olika golfbanor att sätta ner peggen i. Välj mellan banor i naturskön miljö, en mästerskapsbana, Baltikums allra första golfbana eller en på Estlands största ö.

 • Ångbåt från Tallinn Se alla bilder (6)

  Ångbåt från Tallinn

  27.05.2015

  Den upprustade ångbåten MS Katharina erbjuder resor till Estland från och med den 15 maj. Resan går till Nargö (Naissaar) strax utanför Tallinn. Det är en spännande åktur där resenärerna själva får prova på att styra ångbåten. Väl på ön finns både vacker natur och en rik historia att upptäcka.